Во срцето на Дојран

Бела Вила апартманите ви нудат модерно сместување каде секој апартман има сопствена мини кујна, тоалет и балкон. Во рамки на објектот има самопослужувачки ресторан со потполно опремена кујна и бесплатен неограничен интернет. 

Апартмани Бела Вила

СОПСТВЕН РЕСТОРАН 
____________________________________

 
СОПСТВЕН ПАРКИНГ
____________________________________

СОПСТВЕН БАЗЕН
____________________________________

Посетете нѐ