Опис на апартманот

Апартман со сите погодности и удобности за уживање. Почуствувајте ја пријатната атмосфера која ви дава мир и спокој за време на вашиот престој.

Карактеристики


Бесплатен WiFi
--------------------------------------------------
Сопствена тераса
--------------------------------------------------

Мини бар
--------------------------------------------------
Клима
--------------------------------------------------

Туш кабина
--------------------------------------------------
Фен
--------------------------------------------------