Опис на апартманот

Апартман со сите погодности и удобности за одмор. Пријатната атмосфера која ви дава мир и спокој за време на вашиот престој. Со фотеља на расклопување која може да послужи како дополнителен кревет.

Карактеристики


Бесплатен WiFi
--------------------------------------------------
Клима
--------------------------------------------------

Сопствена тераса
--------------------------------------------------
Мини бар
--------------------------------------------------

Туш кабина
--------------------------------------------------
Фен
--------------------------------------------------