Апартман 1

Апартман со сите погодности и удобности за уживање за време на вашиот престој.

Апартман 2

Двокреветен апартман комплетно опремен да одговори на вашите потреби и желби.

Апартман 3

Двокреветен апартман со фотеља на расклопување која може да послужи како дополнителен кревет.

Апартман 4

Двокреветен апартман со двосед на расклопување кој може да послужи како дополнителен кревет.

Апартман 5

Двокреветен апартман со фотеља на расклопување која може да послужи како дополнителен кревет.

Апартман 6

Двокреветен апартман со двосед на расклопување кој може да послужи како дополнителен кревет.