Апартмани Бела Вила

Апартманите Бела Вила се наоѓаат во срцето на Дојран, со понуда на модерно сместување. Секој апартман ви нуди сопстевна мини кујна, тоалет, балкон. Во рамки на апартманите има и самопослужувачки ресторан со потполно опремена кујна и бесплатен неограничен интернет.
Покрај убавината на Дојранското езеро гостите ќе имаат можност бесплатно да уживаат и да користат базен кој има панорамски поглед кон езерото.

Бела Вила апартманите нудат бесплатен паркинг за вашето возило.

Услуги

Апартмани и студија
Модерно опремени апартмани и студија каде секој има сопстевна мини кујна, тоалет, балкон. Базенот е достапен на користење на сите гости.
Ресторан
Самопослужувачки ресторан со храна приготвена со љубов. Затоа нашата храна е надалеку прочуена.